Факти за дворните люлки

Дворна люлка – факти, които трябва да знаете

Искате ли да вземете по-добро решение, преди да купите своя Swing? Искате ли да си купите дворна люлка, за която няма да съжалявате? Ако отговорът е да, продължете да четете. Тази статия ще ви бъде от голяма полза.

Повечето хора биха искали да имат люлка в градината си. Въпреки това много хора се притесняват, че тяхната дворна люлка ще повреди градината им и много други въпроси, които да си зададат.

Може ли градинската люлка да подобри вашето здраве

Отговорът е ГОЛЯМО ДА. Когато се люлеете, тялото ви несъзнателно изгражда вашите умения за балансиране и основна сила. Няма да го осъзнаете, но сега най-накрая го разбрахте.

  • Как работи:

Когато се люлеете, сърцевината Ви трябва да остане здрава и стабилна, за да балансирате тялото и да го държите изправено, докато кракът Ви се огъва и изпъва, за да увеличи движението на люлеенето. Звучи като лесно движение, но ни носи голяма полза. Това упражнение е много важно за вашите деца, особено за възрастовия диапазон между 5 и 12 години. Между тази възраст децата трябва да научат това умение. Без да укрепят сърцевината си и да подобрят баланса си, децата лесно ще паднат в ситуацията, когато загубят равновесие.

Водоустойчива ли е градинската люлка

Определено Да. Почти 99,99% от градинските люлки са водоустойчиви. Те могат да устоят на силния дъжд, за да избегнат намокрянето на люлката. В повечето случаи градинската люлка е изработена от метал, стомана, дърво и пластмаса, така че определено е водоустойчива.

Ако вашата седалка за градинска люлка има възглавница, това е друга история, но има решение и за вас. В днешно време има чанти с възглавници, която е водоустойчива, така че купете я и сменете оригиналната чанта с възглавница, тогава всичко ще бъде наред. Използването на тези малки тактики и стратегии ще Ви помогне да спестите много пари и време.

Лесно ли ръждясва градинската люлка

Тя трябва да се базира на материала на градинската люлка, която купувате. Ако материалът на градинската люлка, която купувате, е стомана и дърво, тогава тя няма да ръждясва и може да издържи по-дълго. Но ако купувате метална градинска люлка, тя определено ще ръждясва. Това е така, защото когато металът взаимодейства с водата, той ще ръждясва. Въпреки че металната градинска люлка, която сте поставили на място, където не вали, тя също ще корозира поради водата във въздуха и ще ръждясва.

Затова ще Ви препоръчаме да купите градинска люлка от стомана или дърво, ще бъде по-добре и лесно.

Градинската люлка ще повреди ли изкуствената трева?

Отговорът е НЕ. Изкуствената трева ще може да издържи тежестта на градинската люлка, стига да няма остър ръб около стойката на градинската люлка. Ако обаче вашата градинска люлка има остър ръб около стойката, имам решение за вас. Можете просто да си купите запушалка, която пасва точно на стойката или по-хлабава, отколкото всички неща са уредени.

Едно нещо, за което трябва да внимавате е, че на всеки няколко месеца трябва да премествате вашата градинска люлка, тъй като ако градинската люлка бъде поставена на едно и също място за дълъг период от време, изкуствената трева ще се вдлъбне. Уверете се, че качеството на изкуствената трева е средно или добро качество, ако не, няма да има смисъл да четете това, защото нискокачествената изкуствена трева никога няма да даде резултата, който искаме.