Гаражните врати и какво трябва да знаем за тях

Всичко, което трябва да знаете за гаражните врати – съвети за избор и ключови предимства – прочетете нашия материал.

Гаражните врати

Гаражната врата се отваря почти ежедневно. Важно е да е стабилна, действаща, устойчива и да има добър външен вид. Гаражните врати трябва да са устойчиви на износване, да предпазват сградата от външен достъп и да отговарят на цялостния дизайн на фасадата.

За да направи платното здраво и устойчиво на удари, то е направено от метал (плътни листове, ламели, секционни блокове). Удобното и безпроблемно използване на гаражната врата зависи от техническите характеристики, включително вида на механизма, участващ в отварянето / затварянето. Например секционната врата в отворено положение се намира под тавана на гаража и спестява място, докато люлеещата се врата обикновено се отваря навън.

Нашата марка LOGEL® означава качество. Ние сме „Логел“ ООД, 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефон: (02) 489 4919.

Производството и продукцията на ЛОГЕЛ: Полиестерни товаро-захватни съоръжения; Гаражни секционни врати; Индустриални секционни врати; Пожароустойчиви врати и метални врати.

Избор на гаражна врата: какви критерии да вземете предвид

При избора на гаражна врата за монтаж в гараж трябва да се имат предвид три основни критерия:

-надеждност;

-декоративност;

-лекота на използване.

Външният вид на избрания модел трябва да се вписва в дизайна на фасадата и да отговаря на съвременните естетически изисквания. Също така е важно да се обърне внимание на качеството на боядисването, предназначено не само за декорация, но и за защита на металните елементи от корозия.

При избора на конкретен дизайн на гаражната врата е важно да се вземат предвид размерите на отвора, наличието на свободно пространство над него или в страничните зони, характеристиките на зоната, прилежаща към сградата, и дори климатичните условия на региона. Не трябва да забравяме и за качеството на металните елементи, които се използват при производството на продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.