Предпочитани езикови школи

Kaplan Edinburgh (Единбург, Шотландия)

Международното училище е само по себе си едно от добрите езикови школи. То се намира в един от най-красивите градове в света – древната столица на Шотландия, Единбург, и повече от 70 години приема студенти от чужбина, предлагайки най-новите методи на обучение и собствени учебни материали. Училището се намира в самия център на Единбург, което ще ви позволи наистина да усетите духа на Шотландия в свободното си време: посетете средновековни замъци, опитайте вкусна местна кухня, разходете се вечер и се стоплете в някоя от кръчмите и слушам гайда. А голям брой единбургски студенти ще ви осигурят добра компания, в която изучаването на език ще бъде лесно и приятно.

Emerald Cultural Institut Dublin (Дублин, Ирландия)

Семейната езикова школа съществува от над 45 години и се намира в Бристол, оживен университетски град и културен център в западната част на Обединеното кралство. През 2014 г. Бристол беше обявен за най-добрия град за живеене в Обединеното кралство. Тук се намират висящият мост Клифтън и един от най-ценните архитектурни паметници църквата Св. Богородица, запазени средновековни жилищни сгради и болницата Св. Петър, интересни са и Бристолският музей и художествена галерия. Училището се помещава в две добре обзаведени исторически сгради, осигуряващи комфортно настаняване на учениците. На тяхно разположение – както голям брой мултимедийни зали за класове, така и заведения с магазини за развлекателни дейности. Средната възраст на участниците в програмата е 21-25 години. Училището е разработило собствена методика на преподаване, която е преминала множество акредитации, потвърждаващи качеството на преподаване, като се предлагат и интензивни курсове за IELTS и Cambridge.

Kings Los Angeles Hollywood (Лос Анджелис, САЩ)

Училището е само по себе си едно от добрите езикови школи. То се намира в сърцето на Холивуд, буквално на един хвърлей от звездния булевард Сънсет и на пет минути с кола от Алеята на славата. Имате възможност не само да научите езика. Докато прекарвате свободното си време на брега на океана, сърфирате и посещавате забележителностите на града, но и да създадете свой собствен филм в Холивуд!

Вижте повече за езикова школа ОЦ „ЕС България“