Гаражните врати и какво трябва да знаем за тях

Всичко, което трябва да знаете за гаражните врати – съвети за избор и ключови предимства – прочетете нашия материал.

Гаражните врати

Гаражната врата се отваря почти ежедневно. Важно е да е стабилна, действаща, устойчива и да има добър външен вид. Гаражните врати трябва да са устойчиви на износване, да предпазват сградата от външен достъп и да отговарят на цялостния дизайн на фасадата.

За да направи платното здраво и устойчиво на удари, то е направено от метал (плътни листове, ламели, секционни блокове). Удобното и безпроблемно използване на гаражната врата зависи от техническите характеристики, включително вида на механизма, участващ в отварянето / затварянето. Например секционната врата в отворено положение се намира под тавана на гаража и спестява място, докато люлеещата се врата обикновено се отваря навън.

Нашата марка LOGEL® означава качество. Ние сме „Логел“ ООД, 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефон: (02) 489 4919.

Производството и продукцията на ЛОГЕЛ: Полиестерни товаро-захватни съоръжения; Гаражни секционни врати; Индустриални секционни врати; Пожароустойчиви врати и метални врати.

Избор на гаражна врата: какви критерии да вземете предвид

При избора на гаражна врата за монтаж в гараж трябва да се имат предвид три основни критерия:

-надеждност;

-декоративност;

-лекота на използване.

Външният вид на избрания модел трябва да се вписва в дизайна на фасадата и да отговаря на съвременните естетически изисквания. Също така е важно да се обърне внимание на качеството на боядисването, предназначено не само за декорация, но и за защита на металните елементи от корозия.

При избора на конкретен дизайн на гаражната врата е важно да се вземат предвид размерите на отвора, наличието на свободно пространство над него или в страничните зони, характеристиките на зоната, прилежаща към сградата, и дори климатичните условия на региона. Не трябва да забравяме и за качеството на металните елементи, които се използват при производството на продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *